Een extra prijzig Montblanc pen ontwikkeld door een Zwitsers bedrijf in 1999, het bevorderen van maximaal tienduizend dollar om blijken te zijn waarschijnlijk de meest dure pen in het Guinness Book of World Records in 2001. 5072 diamant pen bevat een totaal van 20 kt, er is een meesterwerk van de selectie van andere stenen als voorbeeld robijn. De pen voor de industrie een instantie van een hoge afwerking divisie retailer warenhuizen, heeft haar hoofdkantoor in Londen. Dit Montblanc pen is 840 karaat aan diamanten en 20 stenen. Dit is een Duitse fabrikant van een goede schriftelijke instrumenten uit, dat in 1906, Hamburg kantoorboekhandel wordt beschouwd als tot bol leiders te worden in fijne tellen pen.

Eigenschappen van Montblanc Pen
Indien u overweegt om een ​​extravagantie Montblanc pen verzamelen van goederen van uw bedrijf te sluiten, moet u de inhoud te vinden die je gewoon niet moet een grote som van de inkomsten exclusief alternatief is toegankelijk door te brengen. Tal van promotionele goederen en grondstoffen organisaties hebben ontdekt dat er een kosten-effectieve opties voor die pen om vast te stellen, te voelen en zo goed als high-end premium pen. Een enkele duidelijke variatie zal de houten Montblanc pen, die uiteraard kan worden aangepast op basis van uw voorkeuren. Een houten pennen zijn duurzaam, klassiek, natuur-achtige uitstraling. Zij kunnen de beste kopers en aspirant-hout-type kantoor, bij wijze van voorbeeld zwarte kersen meubelen. En zo de houten goedkope Montblanc Starwalker is een natuurlijk supplement, geschikt voor de werkplek effectief op elkaar afgestemd. Houten Montblanc pennen zijn doorgaans zeer bescheiden accenten van zilver en goud aan een promotie, exclusieve uitstraling.

Stijl en afwerking Montblanc Pen
In het geval u zich niet kunnen veroorloven de Montblanc pen uit de edelstenen en diamant, wat kun je moet denken over het ontwerp en het invullen van een prachtige Montblanc pen bezit van een leer. De reguliere promotie-leer pen om een ​​zilveren emmer te ontwerpen, met leder beklede handgreep vervaardigd. Dit Montblanc pen is uw hand, keurig gerangschikt binnen de juiste leer exclusief nieuws. De maximale invloed gaat exclusieve Starwalker Vulpen te worden, dat is het zeker dat zij kunnen worden aangeboden in zo belangrijk als het document zelf. U kunt overwegen carving of gewoonte, en schreef ook een dramatische impact altijd je hand.
 


Comments
Leave a Reply

  Author

  Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

  Archives

  August 2012

  Categories

  All